The beginning of the end

Nu vă speriați, nu e nimic grav. E vorba de începerea, peste exact 2 săptămâni, a ultimului sezon din serialul LOST. Da, consider că merită să îl scriu cu majuscule. Sunt o mare fană a lui, urmăresc episoadele imediat după apariție, citesc review-uri, comentarii, teorii, ascult podcast-urile producătorilor. Acum aștept cu nerăbdare, după o pauză de aproape 8 luni, începutul marelui deznodământ.

Fenomenul LOST este unul mondial și cu mare impact asupra multor oameni. Ultimul argument este faptul că președintele american Barack Obama și-a modificat data de susținere a discursului despre starea națiunii pentru că acesta coincidea cu premiera ultimul sezon din LOST…probabil și Obama e fan LOST și așteaptă și el episodul 🙂

Am găsit un filmuleț (văd că îmi fac un obicei din a termina fiecare post cu un filmuleț, ceea ce nu este neapărat ceva rău) în care este rezumată într-un mod simpatic toată acțiunea celor 5 sezoane trecute. Cine a urmărit, știe că durata de 8 minute și 15 secunde a rezumatului nu este deloc una întâmplătoare, pentru că orice detaliu are o semnificație anume în LOST.

Să așteptăm, deci, cu răbdare data de 3 februarie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: