…de prin curte

Nu am un aparat de fotografiat performant, și chiar îmi pare rău pentru asta. Îmi plac la nebunie fotografiile acelea cu aspect de film, în care doar subiectul principal apare clar, iar restul detaliilor sunt blur-ate. Eh, tatăl meu are un aparat de fotografiat care scoate poze de genul ăsta doar de foarte aproape (are o setare numită super-macro-zoom). Așa că, weekendul ăsta la socri la țară am luat la fotografiat de aproape tot ce-am prins: flori, fructe, pisica…


This slideshow requires JavaScript.

6 Responses to “…de prin curte”

 1. Laura Says:

  In principiu, nu iti trebuie un aparat foarte performant ca sa obtii genul asta de poze, eu cu al meu obtin efectul asta de pe functia macro. Apoi daca la paratul meu de 7 milioane, cu putin chin pot obtine asa ceva imi dau seama ce minunatii se pot scoate cu aparate si mai si.:)))))))))) Ce aparat are tatal tau?

 2. Laura Says:

  INseamna ca e tare simplut dar curaj, aparatele bune sunt din ce in ce mai ieftine, daca-ti doresti nu se poate sa nu poti sa-ti cumperi unul dupa ceva economii. M-ai facut curioasa cu privire la aparatul tatalui tau, o sa ma uit la indicatiile tehnice, de pe acum pun deoparte ca sa-mi iau un aparat performant cand o fi vremea.

  • Cristina Says:

   Nu e prea strălucit. Am vrut să fac poze de astea de aproape la florile din casă, dar fiindcă nu era foarte lumină, n-a ieșit mare lucru.

 3. mihaelaalexandrescu Says:

  foarte frumoase pozele


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: