Pateuri cu brânză

E un desert/aperitiv banal de făcut.

E nevoie de un pachet de foietaj, ceva pentru umplutură (eu am folosit 3-4 linguri de brânză sărată) și un ou pentru uns.

Se formează cu foietajul formele dorite (lipsită de imaginație cum sunt, am făcut triunghiuri), se umple cu brânză și se lipește bine de tot (se umezesc un pic marginile care trebuie unite pentru ca să nu se dezlipească la cuptor).

Se unge cu ou (nu așa de mult cum am uns eu…de a curs și pe tavă 😦 )

Se pun la cuptorul încins bine (!!!) cam 30 de minute. Au ieșit delicioase, dar atenție…nu mâncați o farfurie întreagă (e tentant, eu așa am făcut), că sunt puțin grase și să nu iasă rău.

Prețul e cam de 4-5lei/cât vedeți voi în farfurie.

One Response to “Pateuri cu brânză”

  1. Lexas Says:

    Io nu le mananc din alte..motive…., dar au iesit superb!Super fain!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: