Help, my room is buzzing! (2)

spuneam că mă aflam în fața unei dileme: să mă duc să bat la ușa care bâzâia, caz în care omul era ori ok (trăsese din greșeală sfoara de urgență), ori într-o stare critică (dacă trăsese sfoara cu bună știință), sau să stau liniștită în cameră, eventual cu o ureche pe ușă. Nu era prea plăcută imaginea de a-l găsi pe om într-o urgență reală, dar știam că persoana care stă acolo (asiaticul cu care mă întîlnisem într-o zi în bucătărie) stătea tot de puțin timp în cămin, așa că am mizat pe faptul că a tras din greșeală. Și nu că aș fi eu o persoană foarte generoasă, dar, sincer, m-am gândit că dacă îl ajut, poate mă ajută și el cu niște internet, vreo parolă de la un wireless, vreun pont (erau deja 7 zile de când ajunsesem și nu prinsesem nici urmă de net în cameră). Așa că, plină de “generozitate”, am sărit în ajutorul vecinului.

Am bătut la ușă și, surpriză, nu era băiatul din bucătărie, era altul, tot asiatic (sunt cam greu de deosebit pentru că seamănă destul de mult între ei, dar și după cum m-a privit mi-am dat seama că nu mă cunoaște). I-am explicat că a tras semnalul de urgență (nu știa ca trăsese ceva, că bâzâia, nimic), că l-am tras și eu din greșeală acum câteva zile, i-am zis de unde să îl oprească, l-a oprit și mi-a mulțumit. Ok, cam penibilă situația, mai ales că omul nu mă știa. Am aflat apoi că aceea e o cameră de două persoane, deci așa se explica faptul că răspunsese altcineva decât mă așteptam.

Nu m-a ajutat cu net, însă. Doar că energiile astea și faptele bune și “generoase” nu se pierd, se contorizează ele undeva în univers și se răsplătesc. Așa că ieri am avut internet în cameră pentru prima dată, s-a reparat rețeaua căminului…întâmplare? 🙂

Advertisements

5 Responses to “Help, my room is buzzing! (2)”

  1. mama Says:

    intotdeauna o fapta buna se rasplateste cindva!

  2. Vara Mirela Says:

    Hai si eu cu fapte bune! Am aflat pe ce strazi se gasesc lanturi, galerii…..de magazine! Asadar: Via Garibaldi, Via Roma, Via Po! Cica de la un capat la altul se desfasoara jde magazine si sunt pline de reduceri! Ar fi un sacrilegiu sa ratezi asa ceva! Mie una….tare mi-ar mai placea…..se stieeee!!

  3. Cor Neliu Says:

    Sper sa-ti fi luat si cardurile la tine, ca sa nu vizitezi degeaba adresele date de Mirela…:).


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: