Palavela

Sâmbătă dimineață am fost la Palavela ca să-mi iau un bilet pentru Gran Gala del Ghiaccio, un spectacol pe gheață. Cu siguranță nu o să mai am prea curând ocazia să văd un spectacol de acest gen și de aceea m-am îndurat și am dat 23 euro pe bilet. Și era cel mai ieftin!!! (erau mai multe prețuri în funcție de locul ocupat în arenă). Abia aștept!!!

Palavela sau Palazzo a Vela este un patinoar de 12.000 de locuri în care au avut loc multe competiții importante: concursul de patinaj artistic și patinaj viteză din cadrul Olimpadei din 2006 și Campionatul Mondial de Patinaj Artistic din 2010.

Când am fost eu, avea loc un concurs mai mic, dar nu mai puțin important…era un concurs de patinaj pentru copii. Aveau prezentare, muzică, juriu, jucării de pluș aruncate la final pe gheață, deci de toate. Foarte tare era ecranul din mijloc (de fapt 4 ecrane, pentru fiecare direcție câte unul) pentru că acolo erau tot timpul în prim plan concurentele. Și nu râdeți că nu erau spectatori, pentru că toți, părinți, frați, bunici, stăteau în aceeși locație ca și mine (și se adunaseră destui), iar pe cealaltă parte era doar măria sa juriul.

Am avut norocul să filmez de la cap la coadă evoluția cea mai bună (din cele 4-5 la care am rămas să asist, pentru că la pauză am plecat), o adevărată maestră a săriturilor (le-a reușit pe toate, în condițiile în care celelelte fetițe se bucurau daca aterizau 1-2 bune) și o răsfățată a publicului. Atmosferă incendiară!

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: